neděle 9. června 2013

Krátké info z E3 bez zjevně nových informací! :D


Právě teď je asi půl osmé ráno. Mikoláš ještě spí, já se vzbudila asi před hodinou. Ne, že bych byla takové ranní ptáče, ale zkrátka proto, že časový posun si vybírá svojí daň. Ale celkem to jde. Říká se, že to s vámi zamává hlavně při cestě zpět a podle loňských zkušeností, kdy jsem málem usnula přímo za volantem, můžu potvrdit.

Přileteli jsme včera. Zatím se nic zásadního, co by vás mohlo zajímat, nestalo. Krom naprosto úžasného výletu na Santa Monicu, ale to byste nám jenom čistě záviděli.

Dnešní den máme hlavně o nákupech. Stejně tak si chci pořídit místní SIM kartu, abych vám mohla psát žhavé tweety z první ruky (typu „Thief je naprosto boží“ „OMG Witcher 3 LUXUS!!!“ a podobně) a vy mě mohli nenávidět, že tu nejste se místo mě :D

Práce nám pak začíná hlavně v pondělí, kdy jsou konference (na Re-Play kanálu je můžete vidět s českým překladem od Františka Fuky) a především úterý, středu a čtvrtek. Čtvrtek bohužel s Mikolášem odlétáme dřív, takže některé žhavé pecky pokryje sám Vojta. Vy se tak nemusíte bát, že by vám něco uteklo. I když se musím přiznat, že náš brzký odlet mě mrzí. Tenhle line-up letošní E3 je nabitý a já chci vidět všechno! Yay! NOVÉ KONZOLE!

Zkusím vás tu informovat víc, ale podle zkušeností vím, že nemíváme moc času, tak nic neslibuju. Určitě ale sledujte můj Twitter, popřípadě Facebook nebo Facebook Re-Playe.

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nechci bejt Grammar Nazi ale nemá být náhodou nabitý line-up? :D

Anonymní řekl(a)...

možná má, ale kdyby sis nechal své komentáře pro sebe, udělal bys asi líp. :-)

Anonymní řekl(a)...

V článku je hrubá chyba a na faktu, že na ni někdo poukáže, není nic špatného. Nechápu, proč by si někdo takovýhle komentář měl nechávat pro sebe.

Alzbeta Trojanova řekl(a)...

ok. diky. stane se :) jdu to opravit

Anonymní řekl(a)...

Bomba :) bude tam i něco o Elder Scrolls Online?

Unknown řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Unknown řekl(a)...

Super, těším se na reportáže a koukejte si to tam užít :)

Unknown řekl(a)...

Moc si to užijte a máš pravdu,zavidím.....:-))

Male Masturbators řekl(a)...

The article blunder and the fact that someone points out, there is nothing wrong with that. I do not understand why would anyone that kind of comment should keep to themselves. Flower Lace Lingerie

Okomentovat